Illustraties maken en mijn producten ontwerpen vind ik altijd heel leuk, maar stiekem vind ik het illustreren op maat het allerleukste! Samen gaan we in gesprek en zal ik jouw wensen en boodschap omtoveren tot een mooie illustraties. Het leukste vind ik de kleine details die het ontwerp echt persoonlijk en uniek maakt. Dit doe ik ook voor zakelijke opdrachten en daarnaast is mijn complete kaartencollectie beschikbaar voor wholesale.

Samenwerken is altijd goed (en leuk natuurlijk)! Ik denk namelijk dat het altijd belangrijk is om samen te werken omdat iedereen eigen talenten heeft en je zoveel van elkaar kunt leren. Als je iets samen doet kun je veel meer bereiken dan alleen, vind je ook niet? En je kan elkaar inspireren! Ik zie alleen maar voordelen. Jij ook?

Ben je benieuwd wat ik al heb gemaakt? Bekijk dan even mijn portfolio.Illustraties op maat

Heb jij binnenkort iets te vieren? Is er een kleine op komst, ga je verhuizen? Of wil je een gepersonaliseerde illustratie voor de verjaardag van je zus? Het kan allemaal bij Made by Joos! Samen wil ik een leuk ontwerp bedenken en omzetten tot een mooie illustratie waar je helemaal blij van wordt.

Zakelijke opdracht

Ligt er een zakelijke opdracht klaar waar je wat creativiteit bij nodig hebt? Wil je bijvoorbeeld een leuke kaart die je kan meegeven bij bestellingen, een bedrijfslogo of een visite kaartje? Dan zit je bij Made by Joos goed! Ik sta voor alles open, je kan het zo gek niet bedenken! Gaan we samen een leuke opdracht er van maken?

Wholesale

Heb jij een leuke winkel of een online shop en vind je het leuk om de producten van Made by Joos te verkopen in jouw shop? Wat super leuk! Daar wordt ik heel enthousiast van. Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact op!
Prijzen

Opdracht op maat

Mijn prijzen zijn altijd afhankelijk van het ontwerp. Het ene ontwerp kost meer tijd dan het andere. Ik kijk daarom altijd naar de tijdsinvestering van een ontwerp. Hoe meer details je verwerkt wil hebben in de illustratie, hoe langer ik daar aan moet zitten.
Kaarten

Vanaf

20: €110,- (€5,50 per kaart)
30: €130,- (€4,35 per kaart)
40: €140,- (€3,50 per kaart)
50: €145,- (€2,90 per kaart)
60: €150,- (€2,50 per kaart)
70: €155,- (€2,25 per kaart)
80: €160,- (€2,- per kaart)
90: €165,- (€1,85 per kaart)
100: €170,- (€1,70 per kaart)

Kaarten zijn incl. envelop.

Digitaal ontwerp

Je kunt ook een illustratie laten maken en digitiaal ontvangen. Je krijgt de bestanden altijd aangeleverd in PDF, PNG en JPEG.

Vanaf

€35,-Ben jij ook enthousiast geworden?

Stuur een mail naar info@madebyjoos.nl of vul het contactformulier in via de onderstaande knop.