Wie ben ik?

Hi hoi, ik ben Josette! Het gezicht achter Made by Joos. Mijn vrienden en familie noemen mij ook wel Joos. Ik ben vaak te vinden achter mijn bureau waar ik weer een nieuwe manier heb gevonden om mijn creativiteit te uiten. Het maken of creëren van allerlei dingen, daar haal ik mijn energie uit. Een tijd geleden ben ik begonnen met het maken van een kalender als een housewarming cadeau. Al snel kreeg ik hele leuke reacties hierop, waardoor ik er steeds meer ging maken. Na 15 kalenders wilde ik toch uitzoeken of ik dat niet op een andere manier kon doen zodat ik niet telkens iedere tekening en ieder lijntje opnieuw moest tekenen. Reken maar uit, 30 dagen in een maand, 12 maanden, 15 kalenders. Dat zijn een heleboel lijntjes!

Ik raakte geïnspireerd door één van mijn vrienden om digital art uit te proberen. Ik begon met tekeningetjes overtrekken met de Sketchbook app op mijn (toen nog super oude) Ipad en al snel was ik mijn kalender aan het digitaliseren. Daarnaast ging ik ook mijn kleine kaartjes digitaliseren. Deze had ik ontworpen voor mijn zus en schoonzus. Zij waren zwanger, nu ben ik ondertussen trotse tante, en daarom maakte ik elke week een kaartje met daarop hoe groot de baby ongeveer was. Zo groot als een aardbei, een stukje brownie…Ik heb de leukste dingen getekend. Ik kreeg steeds meer energie en ik begon met eigen leuke tekeningetjes te maken. Tekening na tekening kwam ik opeens al met meer dan 20 ontwerpen. Die kon ik natuurlijk niet links laten liggen en dat was het onstaatn van mijn kaarten lijn. Voordat ik het wist had ik ‘Made by Joos’ opgestart.


Over Made by Joos

Bij Made by Joos willen wij mensen met elkaar verbinden en mensen uit laten kijken naar elkaar. Het is een toegankelijke manier om om elkaars geluk te delen en om te kijken naar elkaar. Uiteindelijk gaat het niet om het leuke plaatje op het kaartje, maar dat we aan elkaar denken en dat we elkaar steunen in goede en in slechte tijden. Af en toe een lief berichtje sturen naar die goede vriendin, of juist een berichtje naar die ene vriend die er nu even helemaal doorheen zit. Laat weten dat je aan ze denkt!

Mocht je iets specifieks zoeken en kun je het niet op de website vinden? Made by Joos kan ook kaarten op maat ontwerpen. Neem hiervoor gerust contact op via info@madebyjoos.nl of via het contactformulier.